A sót, a cukrot és a sütőport elkeverjük. A joghurtot egy bögre reszelt sajttal és a liszttel elkeverjük, majd a hozzávalókból egynemű tésztát gyúrunk, amit 5 egyenlő részre osztunk.
Mindegyik kis tésztaadagot vékony korong alakúra nyújtunk. A maradék egy bögre reszelt sajtot 5 részre osztjuk, majd mindegyik korong közepére teszünk belőle.
A tésztát az oldalaitól kezdődően felhajtjuk, jól "becsomagoljuk" a sajtkupacot, majd a kezünkkel lángos alakúra formázzuk a sajttal töltött tésztát. Forró olajban kisütjük, fokhagymával, tejföllel, még több reszelt sajttal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.