Elkészítés: A sertéstarját vékony csíkokra vágjuk. A fokhagymát felaprítjuk, és a fűszerekkel, valamint olajjal alaposan összekeverjük, beleforgatjuk a húst, és hűtőben min. 2 óráig hagyjuk pácolódni.
Ezután forró serpenyőben – szinte zsiradék nélkül, hiszen a tarja is elég zsíros, illetve a pác is olajos - hirtelen kisütjük. A cél a friss, feszes hús, nem szabad, hogy rágós legyen.
A tortilla lapokat egy száraz serpenyőben kb. 1 percig melegítjük, majd ráhalmozzuk a sertéshúst, az előzőleg azonos méretű, apróra kockázott hagymát, ananászt, kevés lime facsart levével meglocsoljuk, hogy igazán frissítő legyen, majd tejföllel, frissen aprított korianderrel és a felapriított chilipaprikával tálaljuk, azonnal fogyasztjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.