A gombát megpucoljuk, ha nagyobbak, elvágjuk őket, majd lobogó vízbe tesszük, amibe előzőleg egy csipetnyi sót és 3-4 csepp citromlevet teszünk. A gombát annyi vízzel öntjük fel, hogy ellepje.
Ha felforr, a lángot lezárjuk, majd lehűtjük. Az öntethez összekeverjük az ecetet a fűszerekkel, majd a salátára öntjük, és megszórjuk az apróra vágott ecetes tárkonnyal. Néhány órányi pihentetés után fogyasztható.
Megjegyzés
Ha szeretnétek valami különlegeset, akkor érdemes kipróbálni ezt a tárkonyos gombát. Amikor kínáljuk, meglocsolhatjuk néhány csepp olívaolajjal.
Remek saláta sültek mellé. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.