A tárkonyos csirkeraguleves elkészítéséhez a felhevített olajon megpirítjuk a felaprított hagymát, majd hozzáadjuk a felkockázott csirkemellet, és fehéredésig pirítjuk.
Ezután rádobjuk a felkarikázott, illetve feldarabolt gyökérzöldséget (sárgarépát, petrezselymet, zellert), valamint a zöldborsót. Megsózzuk, megborsozzuk, és fedő alatt addig pároljuk, amíg a hús félig megpuhul.
Ekkor belekeverjük a megtisztított, feldarabolt gombát, felengedjük az alaplével, és a húst készre főzzük. A tejszínt elkeverjük a tejföllel, és behabarjuk vele a levest. Egy kevés tárkonnyal fűszerezve felforraljuk, majd levesszük a tűzről.
Végül pár perc hűtés után a citromlével pikánsra ízesítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.