A szarvashúst gondosan megtisztítjuk. A vöröshagymát meghámozzuk, finomra vágjuk, majd egy nagyobb lábasban a hússal együtt megpirítjuk a felforrósított olajon. Megsózzuk, majd annyi vizet üntünk a húshoz, hogy kétujjnyira ellepje. Felforraljuk, a keletkező habot pedig lekanalazzuk. Hozzáadjuk a megmosott tárkony lecsipkedett és felaprított leveleit, a babérlevelet, a megtisztított és felaprított zellert, sárgarépát és fehérrépát.
Az egészet puhára főzzük 30-35 perc alatt. A tejfölt egy kevés levessel simára keverjük, majd visszaöntjük a lábasba, és elkeverjük. Végül a levest a citrom kifacsart levével ízesítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.