A tejet a margarinnal, a cukorral és a vaníliás cukorral feltesszük főni. A pohár tejben elkeverjük a búzadarát, és amikor felforrt a cukros-margarinos tej, belekeverjük, majd 7 percig főzzük.
Egy kb. 25x35 tepsit szilikonos sütőpapírral kibélelünk, és egy sor kekszet teszünk bele. A kekszen szétterítjük a még meleg massza felét, ismét keksz következik. A massza másik felébe kakaóport keverünk, és ráöntjük a kekszre, majd ismét egy sor keksz következik.
Gőz fölött, egy fémtálban, vagy mikróban megolvasztjuk az étcsokit, hozzákeverjük az olajat. Ha a süteményünk kissé kihűlt, bevonjuk a meleg csokimázzal, és megszórjuk kókuszreszelékkel. Másnap fogyasztható!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.