A tojások sárgáját egy tálba tesszük. A kókusztejet, a tejszínt és a cukrot, egy külön edénybe helyezve, közepes lángon elkezdjük főzni. Levesszük a tűzről, a negyedét hozzáadjuk a tojás sárgájához, és összekeverjük határozott, gyors mozdulatokkal, hogy nehogy csomós legyen.
Összetörjük a csokoládét, és egy másik edénybe helyezve, hozzáadjuk a maradék főzött krémet. Addig keverjük, amíg a csokoládé el nem olvad és egyenletes, sima masszát nem kap.
Hozzáadjuk a maradék tojás sárgáját és a Malibu-t, és addig keverjük, amíg a krém sima nem lesz.
Szétosztjuk egyenlő arányban a krémet hőálló kis tálkákba, amelyeket egy mély tepsiben helyezünk el.A tepsibe forró vizet öntünk úgy, hogy a kis tálkák oldalának a feléig érjen a víz.
40-45 percig sütjük, amíg a krém összeáll. A brulée akkor van kész, amikor a krém a tálka oldalán keményebb, míg a közepén lágy marad. Tálalás előtt karamellizáljuk a tetejét, hogy roppanós legyen.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.