Rakott karfiol (a klasszikus recept) recept
Rakott karfiol (a klasszikus recept)
Finomfőzelék recept
Finomfőzelék
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Legényfogó leves recept
Legényfogó leves
Minestrone recept
Minestrone
Rakott zöldbab darált hússal recept
Rakott zöldbab darált hússal
Klasszikus kelkáposzta-főzelék recept
Klasszikus kelkáposzta-főzelék
Hagyományos resztelt csirkemáj recept
Hagyományos resztelt csirkemáj
Egyszerű csilis bab recept
Egyszerű csilis bab
Szilvás gombóc hagyományosan recept
Szilvás gombóc hagyományosan
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal recept
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Kapros tökfőzelék virslivel recept
Kapros tökfőzelék virslivel
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Paprikás csirke recept
Paprikás csirke
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros) recept
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros)
Profiterol alaprecept recept
Profiterol alaprecept
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Tejcsokoládés és kókuszos Créme Brulée recept
recept
Mester

Tejcsokoládés és kókuszos Créme Brulée

45 perc
0 adag
Megfizethető
2016. 12. 18.

Elkészítés

1.

A tojások sárgáját egy tálba tesszük. A kókusztejet, a tejszínt és a cukrot, egy külön edénybe helyezve, közepes lángon elkezdjük főzni. Levesszük a tűzről, a negyedét hozzáadjuk a tojás sárgájához, és összekeverjük határozott, gyors mozdulatokkal, hogy nehogy csomós legyen.

2.

Összetörjük a csokoládét, és egy másik edénybe helyezve, hozzáadjuk a maradék főzött krémet. Addig keverjük, amíg a csokoládé el nem olvad és egyenletes, sima masszát nem kap.

3.

Hozzáadjuk a maradék tojás sárgáját és a Malibu-t, és addig keverjük, amíg a krém sima nem lesz.

4.

Szétosztjuk egyenlő arányban a krémet hőálló kis tálkákba, amelyeket egy mély tepsiben helyezünk el.A tepsibe forró vizet öntünk úgy, hogy a kis tálkák oldalának a feléig érjen a víz.

5.

40-45 percig sütjük, amíg a krém összeáll. A brulée akkor van kész, amikor a krém a tálka oldalán keményebb, míg a közepén lágy marad. Tálalás előtt karamellizáljuk a tetejét, hogy roppanós legyen.

Recept értékelése

0 / 5

0 értékelés

Ajánljuk még

Darázsfészek
Recept
Rafinált

Darázsfészek

120 perc
|
0 adag
|
Megfizethető
Farkasinszki Ildikó szerző profilképe

Farkasinszki Ildikó

Krémes raffaelloszelet
Recept
Bonyolult

Krémes raffaelloszelet

70 perc
|
10 adag
|
Átlagos
 Fonty szerző profilképe

Fonty

Egyszerű kókuszos túrógombóc
Recept
Mester

Egyszerű kókuszos túrógombóc

60 perc
|
4 adag
|
Átlagos
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

Kókuszos kelt csiga
Recept
Rafinált

Kókuszos kelt csiga

120 perc
|
4 adag
|
Átlagos
Farkasinszki Ildikó szerző profilképe

Farkasinszki Ildikó

Kókuszos kevert süti
Recept
Egyszerű

Kókuszos kevert süti

60 perc
|
16 adag
|
Megfizethető
Pataki Nóra szerző profilképe

Pataki Nóra

Kókusztekercs (sütés nélkül)
Recept
Egyszerű

Kókusztekercs (sütés nélkül)

30 perc
|
10 adag
|
Átlagos
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

Epres töltött kókuszkocka
Recept
Bonyolult

Epres töltött kókuszkocka

45 perc
|
15 adag
|
Megfizethető
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

Epres Raffaello
Recept
Egyszerű

Epres Raffaello

45 perc
|
4 adag
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

Kókuszos-epres tejberizs
Recept
Egyszerű

Kókuszos-epres tejberizs

50 perc
|
4 adag
|
Átlagos
Kard Sándorné szerző profilképe

Kard Sándorné

Hasonló receptek

Kókuszos créme brulée recept
Recept
Egyszerű

Kókuszos créme brulée

15 perc
|
2 adag
|
Megfizethető
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

Friss receptek

Egyedényes lasagne recept
Recept
Egyszerű

Egyedényes lasagne

45 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Jasinka Ádám szerző profilképe

Jasinka Ádám

Vaníliakrémmel töltött fánk recept
Recept
Egyszerű

Vaníliakrémmel töltött fánk

130 perc
|
16 adag
|
Megfizethető
Kard Sándorné szerző profilképe

Kard Sándorné

Preckedli, a sváb omlós linzer recept
Recept
Egyszerű

Preckedli, a sváb omlós linzer

70 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Farkasinszki Ildikó szerző profilképe

Farkasinszki Ildikó

Mézes kekszes pohárdesszert recept
Recept
Egyszerű

Mézes kekszes pohárdesszert

15 perc
|
4 adag
|
Átlagos
Farkasinszki Ildikó szerző profilképe

Farkasinszki Ildikó

Sült pulykaszárny káposztaágyon recept
Recept
Egyszerű

Sült pulykaszárny káposztaágyon

135 perc
|
2 adag
|
Megfizethető
Jasinka Ádám szerző profilképe

Jasinka Ádám

Füstölt lazacos tésztasaláta recept
Recept
Egyszerű

Füstölt lazacos tésztasaláta

20 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Balogh-Nagy  Erzsébet szerző profilképe

Balogh-Nagy Erzsébet

A legfinomabb borleves recept
Recept
Egyszerű

A legfinomabb borleves

40 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Kósa Kolos szerző profilképe

Kósa Kolos

Fekete-erdő pohárkrém recept
Recept
Egyszerű

Fekete-erdő pohárkrém

40 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Balogh-Nagy  Erzsébet szerző profilképe

Balogh-Nagy Erzsébet

Panettone recept
Recept
Mester

Panettone

275 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Farkasinszki Ildikó szerző profilképe

Farkasinszki Ildikó

Mézeskalács-házikó recept
Recept
Mester

Mézeskalács-házikó

190 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Farkasinszki Ildikó szerző profilképe

Farkasinszki Ildikó

Vietnámi tojásos tekercs recept
Recept
Egyszerű

Vietnámi tojásos tekercs

15 perc
|
2 adag
|
Átlagos
Nguyen Heni szerző profilképe

Nguyen Heni

Friss sztorik

Hozzávalók sikeresen mentve a bevásárlólistába!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.