A tojások sárgáját egy tálba tesszük. A kókusztejet, a tejszínt és a cukrot, egy külön edénybe helyezve, közepes lángon elkezdjük főzni. Levesszük a tűzről, a negyedét hozzáadjuk a tojás sárgájához, és összekeverjük határozott, gyors mozdulatokkal, hogy nehogy csomós legyen.
Összetörjük a csokoládét, és egy másik edénybe helyezve, hozzáadjuk a maradék főzött krémet. Addig keverjük, amíg a csokoládé el nem olvad és egyenletes, sima masszát nem kap.
Hozzáadjuk a maradék tojás sárgáját és a Malibu-t, és addig keverjük, amíg a krém sima nem lesz.
Szétosztjuk egyenlő arányban a krémet hőálló kis tálkákba, amelyeket egy mély tepsiben helyezünk el.A tepsibe forró vizet öntünk úgy, hogy a kis tálkák oldalának a feléig érjen a víz.
40-45 percig sütjük, amíg a krém összeáll. A brulée akkor van kész, amikor a krém a tálka oldalán keményebb, míg a közepén lágy marad. Tálalás előtt karamellizáljuk a tetejét, hogy roppanós legyen.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.