Elkészítés: Hagyományos módon piskótát sütünk a fenti alapanyagokból.
A krémhez a tejfölt a cukorral, a citrom levével és reszelt héjával kikeverjük, a tejszínt keményre felverjük. A zselatint 1 dl langyos vízben feloldjuk, a tejfölös krémbe keverjük, majd a tejszínhez adjuk, tovább verjük. Pár percre a hűtőbe tesszük dermedni.
A piskótát kirakjuk gyümölccsel, én eperrel készitettem, majd a krém 1/3 részét a piskótára kenjük, kirakjuk piskótatallérral, majd a többi krémmel befedjük. Csokiforgáccsal díszítettem, de mással is lehet díszíteni.
Néhány órát hagyjuk puhulni, majd felkockázva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.