Elkészítés: A malachúst megtisztítjuk és apró darabokra vágjuk.
A finomra vágott hagymát 5 dkg zsírban megpirítjuk, megszórjuk pirospaprikával, és a malachúst beletesszük. Sózzuk, fűszerezzük törött borssal, babérlevéllel, ételízesítővel, és fedő alatt, időnként megkeverve majdnem puhára pároljuk.
Ezután annyi vízzel engedjük fel, amennyi levest kívánunk készíteni belőle, és felforraljuk. Beletesszük a felkockázott sárgarépát és a zöldborsót, majd ezeket puhára főzzük, végül beleszórjuk a tésztát is.
Amikor minden megpuhult, ízesítjük citromlével, tejfölt adunk bele, és forrón levesestálba tálaljuk. Ízlés szerint kaprot is kínálhatunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.