A tejet és a tejszínt egy tálba helyezzük, majd lassú tűzön felforraljuk. Amint felforrt, levesszük a tűzhelyről és a vízben kiáztatott zselatinlapot belehelyezzük, majd kevergetve kihűtjük. Cukorral, vaníliás cukorral, citromhéjjal ízesítjük, desszertes poharakba öntjük, és hűvös helyre rakjuk, hogy megdermedjen.
Míg dermed, elkészítjük a tejkaramellát: cukrot karamellizálunk, majd felöntjük tejjel, és kiforraljuk. Amikor felforrt, lehúzzuk a tűzről, kihűtjük, és óvatosan a megdermedt panna cottára öntjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.