A csirkemellet megtisztítjuk, majd megsózzuk, borsozzuk és a pirospaprikával elkevert lisztbe forgatjuk.
Egy serpenyőben elősütjük a csirkét a vajon, majd felöntjük kb. 1 dl vízzel és a zúzott fokhagymával elkevert tejszínnel. Készre pároljuk.
A körethez a krumplit megpucoljuk, feldaraboljuk és sós vízben éppen csak puhára főzzük, majd lecsepegtetjük.
A krumplikat egy hőálló tálba tesszük, a tetejüket meglocsoljuk az olvasztott vajjal és megszórjuk a frissen aprított petrezselyemmel. Forró sütőben átmelegítjük, majd a hús mellé kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.