2,5 dl tejben elkeverjük a cukrot, a vaníliás cukrot és a pudingokat, majd hozzáadjuk a többi tejet és a zselatint, és sűrűre főzzük. Lehütjük, majd apránként hozzákeverjük a túrót.
Lekvárral összeragasztjuk kettesével a piskótatallérokat. Egy kerek tálat vagy egy nagyobb tésztaszűrőt kibélelünk folpackkal, majd rakunk bele egy kis krémet, majd piskótatallért, majd ismét krémet, majd tallért, amíg el nem fogy a krém. A tetejét kirakjuk piskótával, beborítjuk folpackkal, és berakjuk egy éjszakára a hűtőbe.
A hűtőből kivéve levesszük róla a fóliát, és óvatosan egy tálcára borítva lehúzzuk róla a folpackot. Meghámozzuk és vékonyan felszeleteljük a kivit, és körberakjuk vele a tortát. A teknős fejét, farkát és lábát kiviből készítjük, a szemét szegfűszegből.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.