A kráter szelet elkészítéséhez a pudingot 8 dl tejjel, valamint 4 csomag vaníliás cukorral megfőzzünk, majd gyakran kevergetve megvárjuk, amíg kihűl.
A tésztához a tojások sárgáját a porcukorral, 1 csomag vaníliás cukorral és 1 dl tejjel jól kikeverünk. Hozzáadjuk az étolajat és a lisztet, amelyben előzőleg belekevertük a kakaót és a sütőport.
Ehhez lassan hozzákeverjük a tojások keményre felvert habját. Kivajazott, kilisztezett tepsibe tesszük a süteménytésztát, és vizes evőkanállal a tetejére szaggatjuk a kihűlt vaníliapudingot. Kb. 180 fokon 25-30 percig (tűpróbáig) sütjük.
Ha megsült a piskóta, akkor a nagy pohár tejfölbe belekeverjük a porcukrot, és a még meleg tésztára kenjük. Pár percre még visszatoljuk a sütőbe.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.