A pudingot a csomagoláson található utasítás szerint elkészítjük a cukorral és a tejjel, majd többször átkeverve kihűtjük.
A tésztához a tojássárgákat a cukorral és a vaníliás cukorral fehéredésig keverjük. Hozzáadjuk a tejet és az olajat, és jól elkeverjük. A lisztbe belekeverjük a sütőport és a kakaóport. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, majd felváltva adjuk a liszttel a sárgákhoz óvatosan, hogy ne törjön össze a hab.
A sütőt 180 fokra előmelegítjük, és egy 25×35 cm-es tepsit kibélelünk sütőpapírral. A kakaós masszát a tepsibe belesimítjuk, majd a pudingot rákanalazzuk a tetejére. A sütőbe toljuk, és kb. 45 percig sütjük.
Közben a tejfölt kikeverjük a kétféle cukorral, majd egyenletesen a még forró süteményre kenjük, és kb. 10 perc alatt készre sütjük. Kihűtve szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.