A lisztből, a tojássárgájából, a zsírból, a cukorból, a vaníliás cukorból, a sütőporból és a tejből tésztát gyúrúnk, majd három felé osztjuk. A tésztákat vékony téglalappá nyújtjuk - az egyiket nagyobbra, mint a másik kettőt. Addig sütjük őket, míg aranybarna színük nem lesz. (170 fokon kb. 30 percig)
Ha a lapok megsültek, a nagyobb lapot hideg vaníliás tejben megáztatjuk, és villával jól összetörjük.
A krémhez a vajat a cukorral és kevés kakaóval jól kikeverjük, hozzáadjuk a megáztatott morzsát, és összedolgozzuk. Rummal ízesítjük, és ezzel a krémmel töltjük meg az egyik lapot, a másikat pedig a tetejére tesszük.
A tojásfehérjét a cukorral gőz felett felverjük, és rákenjük a tészta tetejére. Csak másnap szeleteljük. Hosszúkás darabokra vágjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.