A krátersüti elkészítéséhez a tojásfehérjét felverjük.
Az öt tojássárgáját elkeverjük a cukorral és a vaniliás cukorral. Apránként hozzáadjuk a tejet, az olajat, majd a sütőporral elkevert lisztet, a kakaóport, és óvatosan hozzáadjuk a felvert tojáshabot, a végén összeforgatjuk.
Közben a csomagoláson olvasható útmutatás szerint megfőzzük a pudingot. Lisztezett, esetleg sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük a masszát, és a pudingot is elosztjuk rajta vizes kanállal. Azért hívják kráterszeletnek, mert a sütés során pudingkráterek keletkeznek, és ha felvágjuk a sütit, nagyon szép lesz a többszínű végeredmény.
A sütit 180 fokon tűpróbáig sütjük. Mikor kivettük a sütőből, kicsit pihentetjük, hűtünk rajta, majd a tejföllel elkevert porcukros, vaníliás cukros masszát egyenletesen a tetejére simítjuk.
Megjegyzés
Nemcsak szép színes, hanem könnyen készíthető, és nagyon finom is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.