A lisztet elkeverjük a sütőporral, hozzáadjuk a cukrot, a puha margarint, a tojássárgáját és a tejet és összegyúrjuk. A tésztát egy fél órára a hűtőbe tesszük.
A kosárka formákat vajjal, vagy margarinnal kikenjük. A tésztából diónyi darabokat tépünk és egyenletesen elosztjuk a formákban. Egyenletesen belenyomkodjuk a tésztát a formákba úgy, hogy a redőkbe is szépen belesimuljon.
A kosárkákat egy sütőlemezre tesszük és előmelegített sütőben 180 fokon 20 perc alatt megsütjük. Tűpróbával ellenőrizzük.
A pudingot a csomagoláson található előírás szerint tejjel és cukorral megfőzzük. Kicsit hagyjuk hűlni, majd a kosárkákba töltjük. Meggyel, csokireszelékkel is díszíthetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.