A leszárazott madársalátát és rukkolát megmossuk, majd lecsepegtetjük vagy konyhai papírtörlőn leszárítjuk.
A durvára aprított magvakat zsiradék nélkül megpirítjuk egy serpenyőben, majd megszórjuk 1-2 ek cukorral és enyhén karamellizáljuk. Ezután sütőpapírra kenjük és hűlni hagyjuk.
Közben a céklát vékony szeletekre vágjuk vagy legyaluljuk. A balzsamecetet simára keverjük sóval, borssal és egy csipet cukorral, majd lassan csorgatva beledolgozzuk az olajat.
A kihűlt magvas grillázst durvára tördeljük vagy aprítjuk. A céklát, a rukkolát és a madársalátát tálba halmozzuk, meglocsoljuk az öntettel és óvatosan összeforgatjuk. Végül megszórjuk a grillázzsal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.