Elkészítés: A csirkecombokat sűrűn megtűzdeljük fokhagymával (1 combra kb. 3-4 gerezd jusson), sózzuk, és kacsazsírral kikent tepsibe tesszük úgy, hogy közöttük maradjon hely.
A combok közé felszeletelt hagymát, fokhagymát, paradicsomot, paprikát, zellert és krumplit teszünk, a tetejére szalonnaszeleteket fektetünk.
Letakarjuk fóliával, és betoljuk a sütőbe. Puhára pároljuk, majd a fóliát levéve ropogósra sütjük.
A szószhoz pici olívaolajat és vajat melegítünk, erre rakjuk a felaprított gyümölcsöket (banán, szőlő, mazsola, alma, érett vilmoskörte, magozott meggy, mindezt ízlés szerint keverve, én a szilvát is szeretem). Teszünk hozzá még fahéjat, pici szegfűszeget, cukrot vagy mézet, és addig pároljuk, amíg a gyümölcs összeesik, krémes lesz.
A ropogósra sült csirkecombot a vele sült zöldségekkel és a gyümölcsös szósszal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.