A combokat megmossuk, szárazra töröljük. A paradicsomot leszűrjük, az olajat felfogjuk. 3 evőkanálnyit simára keverünk a paprikával. Sózzuk, borsozzuk, és megmártjuk benne a húsokat.
A felfogott olajból 1 evőkanálnyit felforrósítunk, és a bepácolt combokat 5 percig pirítjuk rajta. Közben néhányszor megfordítjuk azokat. A burgonyákat átdörzsöljük, alaposan megmossuk, majd félbevágjuk. A rozmaring leveleit lecsipkedjük, durvára aprítjuk. A megtisztított fokhagymákat keresztben félbevágjuk. Egy tepsibe terítjük a burgonyát, rátesszük a combokat és a fokhagymát. A rozmaringgal meghintjük, és meglocsoljuk 4 evőkanál paradicsomolajjal. Sózzuk és borsozzuk, majd 200 fokos sütőben 50 percig sütjük.
A sütési idő vége előtt 10 perccel rászórjuk a bazsalikom lecsipkedett leveleit és az aszalt paradicsomokat.
A tejfölt összekeverjük a pestóval, és ezzel kínáljuk a sült csirkecombokat és a burgonyát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.