A csirkemelleket oldalt felvágjuk úgy, hogy kis zsebek keletkezzenek.
Az olvasztott vajat összekeverjük a kakukkfűvel, a reszelt citromhéjjal, a zúzott fokhagymával, sóval és borssal, majd alaposan bekenjük vele a csirkemelleket.
Az aszalt paradicsomokat kisebb darabokra, a petrezselymet apróra vágjuk, majd összekeverjük a morzsolt fetával.
A tölteléket a zsebekbe kanalazzuk, majd a csirkemelleket egy hőálló edénybe helyezzük, olívaolajjal meglocsoljuk, fenyőmagal megszórjuk, és 180 fokra előmelegített sütőben, kb. 40 perc alatt készre sütjük.
Nézd meg videón, hogyan készül a fetás-aszalt paradicsomos csirkemell
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.