A leveles tésztát hagyjuk felengedni. A fehérkáposztát megtisztítjuk, lemérünk belőle negyven dkg-ot, és nagyon apróra vágjuk. A hagymát meghámozzuk, felaprítjuk és a forró zsiradékban üvegesre pároljuk. Beleöntjük a bort és a tejfölt, fűszerezzük az édesköménnyel, a paprikával és sóval, majd 20 percig főzzük. A paradicsomokat meghámozzuk, negyedeljük, kimagozzuk, és a megtisztított paprikával együtt apróra vágjuk. A bazsalikomleveleket megmossuk, szárazra rázzuk és csíkokra szeljük. A leveles tésztát egymásra fektetjük, kevés liszten vékonyra kinyújtjuk, majd két egyforma nagyságú téglalapra vágjuk. Elosztjuk rajta a káposztát, azonban a szélét szabadon hagyjuk. Rátesszük a paradicsomot, a paprikát és a bazsalikomot, a közepére helyezünk egy-egy kolbászt, majd ráhajtjuk a tésztát. Hideg vízzel kiöblített tepsire helyezzük, a tojássárgájával megkenjük, majd a tetejét villával többször megszurkáljuk. Előmelegített sütőben kb. 25 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.