Elkészítés: 3 teáskanálnyi zselatint elkeverünk 1 dl hideg tejben.
Ha benne van a tejben és szépen elkeveredett, akkor takaréklángon alágyújtunk, kevergessük, amíg fel nem forr. Ezután húzzuk félre a tűzről, és hagyjuk hűlni langyosra.
Első lépésként a tojásokat habosra keverjük a cukorral. Majd mehet bele a natúr vajkrém is, azzal is tovább keverjük, míg újból szép, habos nem lesz. Hozzáadjuk az 5 dl habtejszínünket is, és ezzel kb. 5 percig verjük, legnagyobb fokozatra kapcsolva a gépet. Közben a rumaroma kb. 1/3-át is belecsorgatjuk a krémbe.
A lefőzött, fottó kávéba tesszük a rumaromát, esetleg vaníliás cukrot, a babapiskótákat a megmártjuk benne, de éppen csak mártsuk bele, mert ha sokáig hagyjuk benne, akkor elázik!
Kapcsos tortaforma aljába először kávéba mártott babapiskóta, majd krém kerül. A krémre minden rétegnél kakaóport szitálunk. Általában 2 réteg készül, és legfelülre krém kerül, és arra befejezésül kakaó.
Hűtőben pihentetjük pár órát vagy egy teljes éjszakát. Ekkorra szépen megdermed a krém a zselatintól, és majd könnyen leemelhető lesz a tortától a kapcsos forma oldala.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.