A mazsolát meleg vízbe áztatjuk. A kockatésztát vízzel higított, enyhén sós tejben megfőzzük. Lecsepegtetjük. A tehéntúrót átpasszírozzuk, majd kikeverjük a tojássárgájával, a cukorral, a lecsöpögtetett mazsolával és a tejföllel. Végül hozzáadjuk a kemény habbá vert tojásfehérjét. A krémbe beleforgatjuk a tésztát. Kivajazunk és morzsával behintünk egy tűzálló tálat. Belesimítjuk a tésztát és rámorzsoljuk a maradék vajat. Forró sütőben pirosra sütjük. Még melegen megszórjuk vaníliás cukorral. Kockára vágva kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.