Elkészítés: • Bekapcsoljuk és előmelegítjük a sütőt 190 fokra (légkeverésnél 170 fokra)
• Előkészítjük a gyümölcsöt (kimagozzuk, daraboljuk stb.)
• Kimérjük a hozzávalókat, feltörjük a tojásokat.
• Kivajazunk/olajozunk egy kb. 24-26 cm átmérőjű szilikon tortaformát. (Hagyományos tortaformát ki is kell lisztezni, de használhatunk sütőpapírt is.)
• A cukrot a lágy margarinnal robotgéppel habosra verjük.
• A munka közben egyenként hozzáadjuk az egész tojásokat.
• A lisztet a többi hozzávalóval összekeverjük, és kanalanként adagolva, a robotgéppel hozzádolgozzuk a tojásos krémalaphoz. Ezzel a tészta készen is van.
• Ha a gyümölcs apró (pl. meggy), akkor azt őrölt dióba, mandulába, vagy lisztbe forgatva belekeverhetjük a tésztába, és úgy öntjük a sütőformába. Ha a gyümölcs nagyszemű (pl. szilva, barack, ringló stb.), akkor negyedelve/felezve rárakjuk a sütőformába öntött tésztára.
• Sütési idő kb. 50 perc. Ezt követően hagyjuk egy kicsit kihűlni a tésztát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.