A tojásos-újhagymás puffancs elkészítéséhez a joghurtba tesszük a szódabikarbónát, 1 percre a mikróba tesszük, majd 5 percet állni hagyjuk.
Egy tálba tesszük a lisztet, az apróra vágott hagymát zöldjével együtt, a kockázott főtt tojást, a nyers tojást, a zúzott fokhagymát és a joghurtot. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd összedolgozzuk a tésztát.
Ezután forró olajba evőkanállal beleszaggatjuk, és mindkét oldalát készre sütjük, majd papírtörlőre szedjük, és fokhagymás tejföllel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.