A megtisztított és megmosott gombát szeleteljük fel, majd sós vízben enyhén pároljuk meg. Egy tálkában keverjük össze a majonézt a citromlével, a tejföllel és az apróra vágott petrezselyemzölddel (utóbbiból egy keveset rakjunk félre a díszítéshez), majd sózzuk és borsozzuk meg.
A megtisztított tojások mindegyikét vágjuk fel nyolc cikkre, majd óvatosan keverjük össze a leszűrt gombával és az ízesített majonézzel.
A saláta megmosott leveleit osszuk el négy tányéron, majd halmozzunk rájuk a majonézes tojásból. Paradicsomszeletekkel és petrezselyemzölddel díszítsük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.