Elkészítés: 2 darab hagymát, a kolozsvári szalonnát és a petrezselymet apróra vágjuk, A csirkemájat és a sonkát felkockázzuk.. A rozskenyeret beáztatjuk, kinyomkodjuk. A csirkecombokat megtisztítjuk, sózzuk. A maradék vöröshagymát cikkekre vágjuk.
A szalonnát kipirítjuk, megdinszteljük rajta a hagymát. Hozzáadjuk a csirkemájat, sózzuk, borsozzuk, ételízesítőt szórunk rá. Ha a máj fehéredni kezd, rátesszük a sonkát, pár percet pirítjuk, majd levesszük a tűzről. Hozzákeverjük a kinyomkodott kenyeret, a petrezselyemzöldet és 1 nyers tojást.
A combokon fellazítjuk a bőrt, és betöltjük a töltelékkel. Tepsibe tesszük a cikkekre vágott vöröshagymával együtt, szárnyas fűszerkeverékkel megszórjuk. Kevés vizet teszünk alá, lefóliázzuk a tepsit, és 1 órát sütjük. Levesszük a fóliát, és sűrűn locsolgatva szép pirosra sütjük.
Tetszőleges körettel, salátával kínáljuk. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.