Habosra keverjük a tojásokat 1 csipet sóval és a tejjel. Kis adagokban beleszitáljuk a lisztet. A tésztát 30 percig pihentetjük.
Egy kevés olajjal kikenünk egy serpenyőt, majd egyenként kisütünk benne 8 db palacsintát.
A túrós töltelékhez simára keverjük a túrót a vaníliás cukorral, majd beleforgatjuk a megtisztított, kimagozott, felaprított barackot.
Az öntethez felforraljuk a málnát a porcukorral. Simára keverjük a keményítőt 1-2 evőkanál hideg vízzel, a forró málnához adjuk, és kissé besűrítjük a mártást.
A barackos túróval megkenjük a palacsintákat, majd feltekerjük. Mindegyikre teszünk a habtejszínből és meglocsoljuk őket a csokikrémmel. Erdei szamócával vagy eperrel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.