Elkészítés: A virslit megfőzöm, apró kockákra vágom (ha párizsit használok, csak feldarabolom pici kockákra). Ketchupot, mustárt, majonézt ízlés szerint összekeverek (kb. 1,5 dl legyen összesen), esetleg kis borsot is lehet beletenni, majd a felkockázott virslit belekeverem a masszába. Ha szeretjük a sajtot, kb. 5 dkg-ot apróra felkockázunk, és belekeverjük ezt is. A dupla vastag szelet kenyereket félbe vágom, majd a fél szeletekbe nyílást vágok a felénél (tehát az egy szelet vastagságnál). Ide betöltöm az elkészített masszát, majd - mint a bundáskenyeret - tojásba forgatom, és olajban kisütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.