A palacsintatészta hozzávalóit csomómentesre keverjük, majd pihentetjük fél órát, és a szokásos módon kisütjük mindet.
A töltelékhez összekeverjük a túrót, a citrom reszelt héját és levét és a cukrot. A tejszínt kézi robotgéppel felverjük, addig, amíg kemény nem lesz, és a túrókrémhez keverjük. A kihűlt palacsintákba töltjük a krémet, és feltekerjük.
Gőz föltött vagy mikrohullámú sütőben egy kevés olajjal megolvasztjuk az étcsokoládét, majd megmártjuk benne a megtöltött palacsintákat, és egy sütőpapírral leterített tálra vagy rácsra tesszük. Ha a csokoládébevonat megdermedt, tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.