Az epres Túró Rudi torta piskótájának elkészítéséhez a tojásokat kettéválasztjuk, a sárgáját kikeverjük a cukorral. A fehérjéket kemény habbá verjük. A kakaót és a sütőport rászitáljuk a tojássárgás masszára, majd hozzáadjuk a lisztet és a vizet, és alaposan elkeverjük. Ebbe a masszába forgatjuk bele óvatosan a tojásfehérjét. Ezután egy 18 cm átmérőjű, sütőpapírral bélelt tortaformába simítjuk a masszát, és 180 fokon kb. 25 perc alatt készre sütjük. Amikor elkészült, kihűtjük, és 2 lappá vágjuk.
A krém hozzávalóit egy tálba tesszük. Vigyázzunk arra, hogy a tejszín hideg legyen. Az egészet robotgéppel habosra keverjük.
A szamócazseléhez felfőzzük a szamócát, a cukrot és a dzsem fixet.
A tortaforma szélét kibéleljük zsírpapír-csíkokkal, így nem fog a torta krémje oda ragadni. A formába beletesszük a félbevágott piskóta alsó részét. Erre rákanalazzuk a túrókrém felét, erre mehet rá a kicsit kihűtött szamócazselé, majd a túrókrém másik felét tegyük rá óvatosan, hogy a zselét ne nyomjuk nagyon szét, erre a krémrétegre jöhet a piskóta másik fele. Egy éjszakát hagyjuk a hűtőben dermedni.
Másnap kiszedjük a formából, leszedjük a zsírpapír-csíkokat. A tejszínt felemelegítjük, beletesszük a csokit, és elkeverjük. Ezután a csokimázzal lekenjük az egész tortát. Végül karikára vágott epres Túró Rudival díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.