A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd a homogén tésztát fél órára a hűtőbe tesszük.
Lisztezett felületen vékonyra nyújtjuk a tésztát, majd egy 25-30 cm átmérőjű, sütőpapírral bélelt tepsiben, 180 fokra előmelegített sütőben, félig megsütjük.
Összedolgozzuk a töltelék hozzávalóit, és a sütőből kivett tésztára öntjük. Visszatesszük a sütőbe, és majdnem készre sütjük. Akkor kész, ha megrázzuk a tepsit és nem mozog benne a túrókrém, és még nem pirul a teteje.
A tojásfehérjét a porcukorral kemény habbá verjük, rásimítjuk a töltelék tetejére, és 10 percre visszatesszük a sütőbe, miközben a hőfokot visszavesszük 150 fokra. Hagyjuk kihűlni a tepsiben a süteményt, majd tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.