A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd a homogén tésztát fél órára a hűtőbe tesszük.
Lisztezett felületen vékonyra nyújtjuk a tésztát, majd egy 25-30 cm átmérőjű, sütőpapírral bélelt tepsiben, 180 fokra előmelegített sütőben, félig megsütjük.
Összedolgozzuk a töltelék hozzávalóit, és a sütőből kivett tésztára öntjük. Visszatesszük a sütőbe, és majdnem készre sütjük. Akkor kész, ha megrázzuk a tepsit és nem mozog benne a túrókrém, és még nem pirul a teteje.
A tojásfehérjét a porcukorral kemény habbá verjük, rásimítjuk a töltelék tetejére, és 10 percre visszatesszük a sütőbe, miközben a hőfokot visszavesszük 150 fokra. Hagyjuk kihűlni a tepsiben a süteményt, majd tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.