Elkészítés: A fodros nagykocka tésztát sós vízben kifőzőm. Ha kész, leszűröm, lecsepegtetem és félreteszem.
A túrót ízlés szerinti mennyiségű tejföllel, sóval, borssal, 1 tojással simára összekeverem.
Egy közepes jénait előveszek, kivajazom, és a túróval összekevert tésztát beleteszem.
A szalonnát felkockázom, egy serpenyőben addig pirítom, míg szép világos színe lesz. A sütőben még tovább fog pirulni, vigyázni kell, hogy nehogy túlpiritsuk. Ha kész, a tészta tetejére öntjük a kisült zsiradékkal együtt.
Előmelegített 150 fokos sütőben 15-20 perc alatt összemelegítjük.
Krémesebb állagú lesz a tészta és sokkal ízletesebb. Én csak így fogok túrós tésztát csinálni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.