A tejet egy tálba öntjük, hozzáadjuk az egész tojásokat, habverővel összekeverjük, majd rászitáljuk a sóval, cukorral, és a darált goji bogyóval összekevert lisztet az olajat és csomómentesre kidolgozzuk. 10-15 percig pihentetjük, majd a szokásos módon kisütjük.
A töltelékhez a túrót a szükséges mennyiségű tejszínnel krémes állagúra keverjük, vaníliával ízesítjük.
A kisütött palacsintákat vékonyan megkenjük a citromkrémmel, ráhalmozzuk a tölteléket, megszórjuk a narancssárga bogyókkal, és feltekerjük. Olvasztott csokoládéval, vagy tejszínnel tálaljuk.
Megjegyzés
Goji az élet bogyója, jó hatással van az immunrendszerünk működésére, látásjavító, vérképző stb. Bio vagy nagyobb áruházakban kapható, a gyümölcsből lekvárt, teát stb. készíthetünk, fogyasszuk akár rágcsaként is. A szicíliai citrommal készült krém nagyon aromás ezért óvatosan adagoljuk. Készen is kapható, de házilag is elkészíthetjük. Ha van kertünk vásároljunk cserjét, így sokkal olcsóbb.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.