Az 5 tojás fehérjét 5 evőkanál kristálycukorral kemény habbá verjük, majd összedolgozzuk a tojások sárgájával.
Ezután hozzáadjuk a sütőport és a lisztet. A jól eldolgozott masszát csatos tortaformába öntjük és előmelegített sütőbe helyezzük.
Ameddig a tészta sül, elkészítjük a krémet. A tejet felforraljuk, hozzáadjuk a búzadarát és sűrű tejbegrízt főzünk. Mikor megfőtt, a kristálycukrot is beletesszük. A tejbegrízt kihűtjük, majd ezután óvatosan belekeverjük a túrót.
A megsült tortát kihűtjük, majd rákenjük a túrós krémet. A tetejét olvasztott étcsokoládéval bevonjuk és színes tortadarával díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.