A rebarbarát felszeleteljük. Felolvasztunk 5 dkg cukrot 1 dl vízben és sziruppá főzzük. Hozzáadjuk a rebarbarát, megszórjuk a fahéjjal, és sűrű krémmé főzzük.
2 darab tojást szétválasztunk. Egy tálban simára keverjük a túrót 5 dkg cukorral. Hozzáadjuk a rebarbarakrémet, a 2 darab tojást és a 2 darab tojássárgáját. A 2 darab tojásfehérjét a maradék cukorral és egy csipetnyi sóval kemény habbá verjük. A rebarbarás túros masszához adjuk a lisztet és a kemény habot is.
Kivajazzuk és becukrozzuk a szuflé-tálkákat. A formákat háromnegyedig megtöltjük (hogy ne futhasson majd ki), és előmelegített sütőben 170 fokon sütjük kb. 45 percig. Amint kivettük, azonnal találjuk, mert sütés után a felfújt gyorsan összeesik.
2024.04.12.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.