A rebarbarát felszeleteljük. Felolvasztunk 5 dkg cukrot 1 dl vízben és sziruppá főzzük. Hozzáadjuk a rebarbarát, megszórjuk a fahéjjal, és sűrű krémmé főzzük.
2 darab tojást szétválasztunk. Egy tálban simára keverjük a túrót 5 dkg cukorral. Hozzáadjuk a rebarbarakrémet, a 2 darab tojást és a 2 darab tojássárgáját. A 2 darab tojásfehérjét a maradék cukorral és egy csipetnyi sóval kemény habbá verjük. A rebarbarás túros masszához adjuk a lisztet és a kemény habot is.
Kivajazzuk és becukrozzuk a szuflé-tálkákat. A formákat háromnegyedig megtöltjük (hogy ne futhasson majd ki), és előmelegített sütőben 170 fokon sütjük kb. 45 percig. Amint kivettük, azonnal találjuk, mert sütés után a felfújt gyorsan összeesik.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.