Elkészítés: A marhahúst megmossuk, majd egy kuktába tesszük. A zöldségeket a hagymák kivételével felkarikázzuk; a vöröshagymát egészben hagyjuk, a fokhagymát apróra szeljük. A citromot jól megmossuk, majd a héját zöldséghámozóval óvatosan leszedjük róla úgy, hogy a fehér rész ne kerüljön rá. Ezután a zöldségeket, a hagymákat, a citromhéjat és a fűszereket a pirospaprika és a cukor kivételével a húshoz adjuk. Meglocsoljuk a vörösborral, majd annyi vízzel önjük fel, hogy kb. 1 cm magasan ellepjen mindent. A kuktát lezárjuk, és a húst puhára pároljuk.
Ha megfőtt, kivesszük a levéből, felszeleteljük. A zöldséges levet összeturmixoljuk, hozzáadjuk a teljfölt, a mustárt, a citrom kifacsart levét és annyi cukrot, hogy még pikáns legyen, de ne savanyú. Paprikás rántást készítünk, és berántjuk az ételt. Visszatesszük bele a hússzeleteket, és alaposan átforraljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.