A lisztet és a porcukrot munkalapra szitáljuk. A közepet bemélyesztjük, belemorzsoljuk a vajat, beleütjük a tojást, és rászórjuk a reszelt citromhéjat, majd jól összedolgozzuk. A tésztát hideg helyen pihentetjük kb. másfél órát, majd 12 részre osztjuk, és kosár alakú sütőformákba nyomkodjuk. A formákat sütőlapra tesszük, és 200 fokra előmelegített sütőben kb. 12 perc alatt aranyszínűre sütjük a tésztát. Ha kihűlt, óvatosan kiborítjuk a formából.
Közben elkészítjük a tölteléket. A vaníliarudat hosszában bevágjuk, a belsejét kikaparjuk. Egy kevés hideg tejben simára keverjük a pudingport. A maradék tejet megmelegítjük, és állandó keverés mellett hozzáöntjük a tejben elkevert pudingport. Hozzáadjuk a cukrot és a vaníliamagot, és sűrű péppé főzzük.
A megtisztított málnát megmossuk és lecsöpögtetjük. A vajat és a kihűlt pudingot habosra verjük. A krémet a tojáslikőrrel ízesítjük, majd nyomózsákba töltjük, és mindegyik kosárkába nyomunk belőle. Végül málnaszemekkel díszítjük a kosárkákat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.