A tésztát forró, enyhén sós vízbe kifőzzük. Ha elkészült leszűrjük, hideg vízzel leöblítjük, lecsepegtetjük és félretesszük.
A tojások fehérjéjét kemény habbá verjük. A tojássárgákat a cukorral habosra keverjük egy nagyobb tálban, majd vaníliás cukrot is belekeverjük. Beleforgatjuk a lecsepegtetett tésztát, tejfölt, majd a túrót, mazsolát, a reszelt citrom héját, végül az olajat.
Jól elkeverjük, majd hozzáadjuk a tojáshabot is és lazán összeforgatjuk, vigyázva arra, hogy a habot ne törjük össze. A tepsit vékonyan kivajazzuk és egymásra terítünk fedésben 5 réteslapot, amiket vékonyan lekenünk olajjal.
Rárakjuk a túrótölteléket és befedjük a maradék réteslappal. Az utolsó réteg réteslapot is vékonyan megolajozzuk és a tejfölben elkevert vaníliás cukorral jó alaposan megkenjük. Előmelegített 170 fokos sütőben 40-50 perc alatt készre sütjük. Porcukorral megszórva melegen vagy langyosan tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.