A kölest a leírás alapján megfőzzük (16-18 percet ír főzési időnek, de én csak 14-15 percig főztem, mivel a gombával is pároltam).
Felaprítjuk a zöldhagymát, egy lábasba egy evőkanálnyi olívaolajra tesszük, egy csipet sóval megszórjuk és egy kicsit megfonnyasztjuk. Faldaraboljuk a mirelit és a szárított vargányát, majd rádobjuk. A köles főzőlevéből 4-5 evőkanálnyit ráöntünk, és néhány perc alatt készre pároljuk.
Majd hozzáadjuk a kölest, jól összekeverjuk és egy-két percnyi párolás után belekeverjük az apróra vágott petrezselyemzöldet. Levesszük a tűzről, és salátával tálaljuk. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.