A vajat kikeverjük az ömlesztett sajttal, majd hozzáadjuk a vékonyra szeletelt lilahagymát és az apróra metélt petrezselymet, végül sózzuk, borsozzuk.
A trappista sajtot sűrű szövésű vászonba kötjük, és forró vízben megolvasztjuk.
Az olvasztott sajtot lisztezett deszkán gyors mozdulatokkal (nehogy megdermedjen) kb. 15 x 15 centis négyzetre nyújtjuk, majd befedjük a gépsonkával. Erre kenjünk az ömlesztett sajtos krémet, majd fölcsavarjuk, mint a bejglit.
Hűtőszekrénybe tesszük, és 1 napig állni hagyjuk.
Fogyasztás előtt ferdén felszeleteljük, és kiflikarikákra helyezve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.