A margarint és a mézet megolvasztjuk, majd az összes hozzávalót egy tálba mérjük és összegyúrjuk, azonnal nyújtható is!
Kb 3 mm vastagságúra nyújtjuk és különböző karácsonyi formákat szúrunk ki belőle. Ekkor óvatosan belenyomkodjuk a cukor drazsékat. Előmelegített 170 fokos sütőben, 8-10 perc alatt készre sütjük. Ha karácsonyfadísznek szánjuk, akkor sütés után azonnal (még melegen) lyukasszuk ki a mézeskalácsokat egy hurkapálcikával, vagy kötőtűvel.
Nagyon gyorsan elkészül, gyerekekkel is könnyel elkészíthető, akár karácsonyfadísz is lehet belőle, de a Nagymamák is örülni fognak egy ilyen ajándéknak!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.