Rakott karfiol (a klasszikus recept) recept
Rakott karfiol (a klasszikus recept)
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Profiterol alaprecept recept
Profiterol alaprecept
Klasszikus kelkáposzta-főzelék recept
Klasszikus kelkáposzta-főzelék
Egyszerű pizzatészta recept
Egyszerű pizzatészta
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Minestrone recept
Minestrone
Paprikás csirke recept
Paprikás csirke
Kapros tökfőzelék virslivel recept
Kapros tökfőzelék virslivel
Egyszerű rakott kel recept
Egyszerű rakott kel
Csörögefánk recept
Csörögefánk
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Hagyományos resztelt csirkemáj recept
Hagyományos resztelt csirkemáj
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal recept
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros) recept
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros)
Legényfogó leves recept
Legényfogó leves
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Szilvás gombóc hagyományosan recept
Szilvás gombóc hagyományosan
Egyszerű csilis bab recept
Egyszerű csilis bab
Violetta szelet recept
recept
Bonyolult

Violetta szelet

75 perc
15 adag
Megfizethető
4
2016. 03. 23.

Elkészítés

  1. A tojásfehérjéket a cukorral kemény habbá verjük, majd hozzá keverjük a sütőporral, dióval elkevert lisztet.
  2. 180 fokra melegített sütőben 25 perc alatt, 24×39 cm-es szilikonos sütőpapírral bélelt tepsiben készre sütjük.
  3. Amíg a tészta sül, elkészítjük a krémet: a tojások sárgáit a cukrokkal, vízzel gőz felett géppel felverjük, míg be nem sűrűsödik. Ezután kihűtjük.
  4. A tejszínt kemény habbá verjük és apránként hozzá adagoljuk a vaníliás tojáskrémet, amellyel együtt keményre verjük.
  5. A mogyorókrémet rásimítjuk a kihűlt tésztára. A kekszet a kávéba mártjuk és szép sorban a nutellára helyezzük.
  6. A tetejére kenjük a habot, majd a csokoládéval lecsurgatjuk. Legalább fél napot várjunk a szeleteléssel. Hűtőben tároljuk.
Megjegyzés
Jó étvágyat kívánok hozzá!

Recept értékelése

4 / 5

1 értékelés

Ajánljuk még

Sütőtökös-csokis brownie
Recept
Mester

Sütőtökös-csokis brownie

65 perc
|
6 adag
|
Megfizethető
Ádám konyhája szerző profilképe

Ádám konyhája

Márványos-meggyes kevert süti
Recept
Bonyolult

Márványos-meggyes kevert süti

60 perc
|
6 adag
|
Átlagos
Rozsnyai Gabriella szerző profilképe

Rozsnyai Gabriella

Banános-túrós süti
Recept
Egyszerű

Banános-túrós süti

165 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Borsos Valéria szerző profilképe

Borsos Valéria

Vargabéles
Recept
Mester

Vargabéles

75 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Kard Sándorné szerző profilképe

Kard Sándorné

Bögrés mákos süti
Recept
Egyszerű

Bögrés mákos süti

45 perc
|
4 adag
|
Olcsó
 Zsuzsi szerző profilképe

Zsuzsi

Krémes csokis kocka
Recept
Egyszerű

Krémes csokis kocka

90 perc
|
8 adag
|
Átlagos
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

Csokoládés-mogyoróvajas blondie
Recept
Bonyolult

Csokoládés-mogyoróvajas blondie

70 perc
|
12 adag
|
Költséges
Kard Sándorné szerző profilképe

Kard Sándorné

A klasszikus Rákóczi túrós
Recept
Mester

A klasszikus Rákóczi túrós

75 perc
|
0 adag
|
Átlagos
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

Barackos-túrókrémes kocka
Recept
Egyszerű

Barackos-túrókrémes kocka

120 perc
|
4 adag
|
Olcsó
Németh Miklósné szerző profilképe

Németh Miklósné

Hasonló receptek

Vaníliakrémmel töltött fánk recept
Recept
Egyszerű

Vaníliakrémmel töltött fánk

130 perc
|
16 adag
|
Megfizethető
Kard Sándorné szerző profilképe

Kard Sándorné

Preckedli, a sváb omlós linzer recept
Recept
Egyszerű

Preckedli, a sváb omlós linzer

70 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Farkasinszki Ildikó szerző profilképe

Farkasinszki Ildikó

Mézes kekszes pohárdesszert recept
Recept
Egyszerű

Mézes kekszes pohárdesszert

15 perc
|
4 adag
|
Átlagos
Farkasinszki Ildikó szerző profilképe

Farkasinszki Ildikó

Panettone recept
Recept
Mester

Panettone

275 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Farkasinszki Ildikó szerző profilképe

Farkasinszki Ildikó

Friss receptek

Egyedényes lasagne recept
Recept
Egyszerű

Egyedényes lasagne

45 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Jasinka Ádám szerző profilképe

Jasinka Ádám

Vaníliakrémmel töltött fánk recept
Recept
Egyszerű

Vaníliakrémmel töltött fánk

130 perc
|
16 adag
|
Megfizethető
Kard Sándorné szerző profilképe

Kard Sándorné

Preckedli, a sváb omlós linzer recept
Recept
Egyszerű

Preckedli, a sváb omlós linzer

70 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Farkasinszki Ildikó szerző profilképe

Farkasinszki Ildikó

Mézes kekszes pohárdesszert recept
Recept
Egyszerű

Mézes kekszes pohárdesszert

15 perc
|
4 adag
|
Átlagos
Farkasinszki Ildikó szerző profilképe

Farkasinszki Ildikó

Sült pulykaszárny káposztaágyon recept
Recept
Egyszerű

Sült pulykaszárny káposztaágyon

135 perc
|
2 adag
|
Megfizethető
Jasinka Ádám szerző profilképe

Jasinka Ádám

Füstölt lazacos tésztasaláta recept
Recept
Egyszerű

Füstölt lazacos tésztasaláta

20 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Balogh-Nagy  Erzsébet szerző profilképe

Balogh-Nagy Erzsébet

A legfinomabb borleves recept
Recept
Egyszerű

A legfinomabb borleves

40 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Kósa Kolos szerző profilképe

Kósa Kolos

Fekete-erdő pohárkrém recept
Recept
Egyszerű

Fekete-erdő pohárkrém

40 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Balogh-Nagy  Erzsébet szerző profilképe

Balogh-Nagy Erzsébet

Panettone recept
Recept
Mester

Panettone

275 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Farkasinszki Ildikó szerző profilképe

Farkasinszki Ildikó

Mézeskalács-házikó recept
Recept
Mester

Mézeskalács-házikó

190 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Farkasinszki Ildikó szerző profilképe

Farkasinszki Ildikó

Vietnámi tojásos tekercs recept
Recept
Egyszerű

Vietnámi tojásos tekercs

15 perc
|
2 adag
|
Átlagos
Nguyen Heni szerző profilképe

Nguyen Heni

Friss sztorik

Hozzávalók sikeresen mentve a bevásárlólistába!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.