Elkészítés: 1. A sütőt előmelegítjük 200 °C-ra.
2. A vajat megolvasztjuk, hozzákeverjük a zabpelyhet és a vörösáfonyát. Összekeverjük a száraz össztevőket (a lisztet, a sütőport, a cukrot és a vaníliás cukrot), majd hozzáadjuk a tojást és a vajas zabpelyhes-vörösáfonyás keveréket.
3. Sütőpapírra vagy kivajazott és kilisztezett sütőlapra evőkanálnyi adagokban kiszaggatjuk a tésztát, majd a kanál segítségével kilapítjuk. Ügyeljünk arra, hogy a sütik között maradjon hely, nehogy összesüljenek. (A receptben leírt mennyiség nekem 12 db sütihez elegendő.)
4. Az előmelegített sütőben maximum 15 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.