A hagymákat aprítom, a szalonnát, a sertés húst és a zöldségeket darabolom, a hagymákat aprítom.
A sertés zsírt megolvasztom, ráteszem a szalonnát, a hagymákat, lepirítom, majd a húst is hozzáadom. Fehéredésig együtt dinsztelem. Beleteszem a zöldségeket, feleresztem vízzel, fűszerezem. Amikor már csaknem puha minden, beleöntöm a babot és a lencsét a levével együtt, s a vörösbort.
Felforralom, szórok bele lisztet. Összekeverem, tálalok. Egy mélytányérba merek levest, kanalazok rá tejfölt, s díszítem egy chilivel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.