Elkészítés: A combokat sózom, borsozom, egy serpenyőben kevés zsíron mindkét oldalán megsütöm. Kiveszem, félreteszem. A felaprított hagymát megdinsztelem, ráteszem a combokat, majd a felszeletelt gombát és paprikát, fűszerezem, öntök rá vörösbort, s fedő alatt párolom.
Közben a krumplikat megpucolom, sós vízben megfőzöm, majd leszűröm, krumplinyomón átnyomom, sózom, borsozom, s a tojással és a liszttel összekeverem, összedolgozom. Amikor már nem ragad, deszkán alaposan összegyúrom, kisebb gombócokra osztom, ujjnyi vastagságúra sodrom, majd 2 centis darabokra vágom. Sós vízben kifőzöm, vajon átforgatom.
A puhára párolódott gombás csirkecombot a gnocchival és tejföllel tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.