A vaddisznócombot a hártyáitól, inas részeitől megtisztítjuk, 2 cm-es kockákra vágjuk, megsózzuk.
A vöröshagymát finomra aprítjuk, forró zsírban üvegesre dinsztejük. Pirospaprikával meghintjük, majd hozzáadjuk a húst, és kevés víz hozzáadásával átforgatjuk. Lefedve, kis lángon félpuhára pároljuk kb. 30 perc alatt.
Ezután az összes fűszert, illetve a felkockázott paradicsomot és paprikát belerakjuk a pörköltbe. Borral locsolgatva puhára pároljuk.Főtt burgonyát kínálunk hozzá köretként.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.