A sütőt előmelegítjük 180 fokra. A tésztához a vajat és a barna cukrot kézi mixer habverőjével felhabosítjuk 2-3 perc alatt, majd belekeverjük a tojást és a vaníliakivonatot. Apránként beleszitáljuk a sütőporral és a kakaóval elvegyített lisztet, hozzáadjuk a sót, az írót és a tejfölt, majd simára keverjük. Végül beledolgozunk 1 dl forró vizet.
A masszából púpozott evőkanálnyi adagokat halmozunk két 12 darabos whoopie pie-sütőformába vagy két, sütőpapírral leterített tepsibe. Szobahőmérsékleten pihentetjük kb. 10 percig (ezalatt szétterül), majd az előmelegített sütőben sütjük 10-12 percig. A megsült korongokat rövid pihentetés után rácson hagyjuk teljesen kihűlni.
A töltelékhez a habcukorkrémet és a vajat kézi mixer habverőjével összekeverjük. Beleszitáljuk a porcukrot, hozzáadjuk a vaníliakivonatot és a tejet, majd krémesre keverjük további 3-5 perc alatt.
A krémet habzsákba töltjük, és 12 darab tésztakorong lapos felére nyomjuk. Végül a krémes és az üres korongokat összepárosítjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.