A sütőt előmelegítjük 180 fokra, majd sütőpapírral kibélelünk egy tepsit.
Egy tálban összekeverjük a lisztet, kakaóport, sütőport, sót, szódabikarbónát.
A vajat kihabosítjuk a kétféle cukorral, majd folyamatos keverés mellett hozzáadjuk egyenként a tojásokat és a tejet, végül pedig a lisztes keveréket is. Hozzáöntjük a vizet és az egész tésztát habosra keverjük.
A tésztából egy fagyis/vagy evőkanállal gombócokat adagolunk a tepsibe és 175 fokon 8-10 percig sütjük őket.
Amíg sül a tészta, elkészítjük a mascarponehabot. Ehhez a mascarponét habosra keverjük a porcukorral. Ezután kisebb adagokban hozzácsorgatjuk a tejszínt és az egészet kemény habbá verjük.
Az elkészült és kihűtött félgömbök felét megfordítjuk, lapos felükre habzsákból egy-egy adag mascarponehabot nyomunk és egy másik félgömböt a tetejére illesztünk. Hűtőben 3-4 napig is eláll!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.